Sari la conținut

Echipele calificate în optimile Champions League, după doar patru meciuri. Șase formații au realizat performanța


cosm1n.

Postări Recomandate

Etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor a ajuns la final, iar șase echipe au obținut deja ”biletele” pentru optimile de finală ale competiției.

CHAMPIONS LEAGUE

Fotbaliștii lui Bayern Munchen, în meciul cu Salzburg / Foto: Getty Images

UEL: CFR Cluj - AS Roma, joi, 22:00, Digi Sport 1

Liga 2: Rapid - CSM Reșița, joi, 18:30, Digi Sport 1

Marți, Sevilla și Chelsea au fost primele echipe care s-au calificat în optimi. Spaniolii i-au învins pe cei de la Krasnodar, în timp ce formația lui Frank Lampard s-a impus la Rennes. Ambele echipe au 10 puncte după patru runde, suficiente pentru obținerea prezenței în următoarea fază a Champions League.

Clasamentul grupei E:

Șase echipe calificate în optimile Champions League

În aceeași seară, câteva ore mai târziu, Barcelona, chiar și fără Gerard Pique, Sergi Roberto, Frenkie de Jong sau Lionel Messi, s-a impus fără drept de apel la Kiev, în fața echipei antrenate de Mircea Lucescu, scor 4-0, ajungând, astfel, la 12 puncte obținute în patru meciuri, suficiente pentru accederea în optimi.

Juventus, în aceeași grupă, s-a impus, la limită, 2-1, cu Ferencvaros, rezultat ce îi garantează prezența în următoarea etapă.

Clasamentul grupei G:

După rezultatele de miercuri, alte două echipe, Bayern Munchen și Manchester City, s-au calificat în optimi. Bavarezii au câștigat partida cu Salzburg, 3-1, ajungând la 12 puncte din tot atâtea posibile în grupa A.

Clasamentul grupei A:

În grupa c, Manchester City are, de asemenea, maximum de puncte, datorită victoriei, 1-0, de la Olympiakos, devenind ultima echipă care se califică în optimi la finalul rundei a patra.

digisport.ro

MjAyMWZmMGNmZmU3OThhNWJiYTVkNTFkYmE5MQ==

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate