Sari la conținut

EXCLUSIV | BREAKING NEWS: Hagi, aproape sa izbucneasca in lacrimi: "Imens, un geniu. N-o sa uit niciodata ce s-a intamplat dupa meciul din '90!" Momentul despre care nu s-a stiut nimic


Cretuu

Postări Recomandate

Maradona si-a pierdut viata la 60 de ani, in urma unui stop cardiac. AICI sunt toate detaliile.

Hagi, "Maradona din Carpati", a avut mai multe intalniri cu Maradona de-a lungul carierei. Mai intai, cei doi au jucat unul impotriva celuilalt intr-un amical disputat la Vigo in 1985. S-au intalnit si la Mondialul din '90, cand Hagi a mers in vestiarul Argentinei pentru a-i cere tricoul. Intr-un interviu exclusiv pentru www.sport.ro, Hagi si-a spus primele ganduri dupa disparitia lui D10S Maradona.

"Am pierdut un jucator imens, un geniu, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Prea tanar... Pentru mine e un fotbalist enorm, atat de mare, s-a stins repede, prea repede. E o zi trista la nivel mondial! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Marii sportivi, geniile ca el au tras dupa ei copiii, sa iubeasca fotbalul, sa fie langa el.

Nimeni n-o s-o faca la fel ca el. Eu am jucat cu el, am avut onoarea, placerea sa joc acele meciuri, la Vigo, in 1985, apoi la Mondiale, in 90, in 94 n-a putut sa joace, din pacate. Am schimbat tricoul cu el, a fost amabil, dragut, era pe masa de masaj dupa meciul din Italia, avea probleme la glezna. A fost dragut, m-a primit, mi l-a dat, a fost un moment unic pentru mine. A fost unic, va ramane intotdeauna in inima noastra.

2.jpg.efb535266312bfb55a2a8597a79022a1.jpg

Sursa:Sport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate