Sari la conținut

Nu s-a aflat pana acum! Episod SOCANT cu Ronaldo dupa meciul cu Ferencvaros, castigat de Juve cu 4-1! Ce a facut cand un adversar s-a dus sa ii ceara tricoul


Cretuu

Postări Recomandate

Ferencvaros si Juventus s-au intalnit la inceputul lunii noiembrie in partida din grupa G a Champions League, iar italienii s-au impus cu 4-1. 

Campioana Italiei s-a impus fara probleme cu Ferencvaros, desi Cristiano Ronaldo nu a reusit sa isi treaca numele pe lista marcatorilor. Starul portughez a fost extrem de iritat de acest lucru, iar gestul sau de la finalul meciului l-a socat pe cel care visa sa faca schimb de tricouri cu el. 

Marcel Heister (28 ani) a dezvaluit ca a mers spre Ronaldo pentru a-i cere tricoul sau, insa nu se astepta la reactia pe care portughezul urma sa o aiba. 

"Parea ca e suparat si cam nervos. Mi-a facut semn sa dispar atunci cand l-am rugat sa facem schimb de tricouri. Poate pentru ca nu a reusit sa inscrie impotriva noastra", a spus Heister pentru Goal. 

1.jpg.66b5bc07592b64744388fc36bac16a8c.jpg

Fundasul a vorbit si despre cum a trait meciul cu Barcelona de pe Camp Nou, pe care Ferencvaros l-a pierdut cu 5-1. 

"Eram emotionat, abia asteptam sa joc pe Camp Nou. Dintr-o data, eram acolo alaturi de vedete cu care jucam pe PlayStation. Imi amintesc ca l-am vazut pe Messi cum ii dadea indicatii lui Dembele, nu imi venea sa cred. La Messi nu m-am dus sa ii cer tricoul pentru ca stiam ca il vor toti

Sursa:Sport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate