Sari la conținut

Mircea Lucescu, declaratie surprinzatoare despre absenta lui Messi: "Probabil vor juca mai bine!" Ce a spus despre jucatorii infectati cu COVID-19


Cretuu

Postări Recomandate

Dinamo Kiev va juca pe teren propriu impotriva Barcelonei in etapa a 4-a a grupelor Champions League.

La conferinta de presa de dinaintea acestui meci, Lucescu a vorbit despre absenta lui Lionel Messi din echipa blau-grana. Antrenorul in varsta de 75 de ani a declarat ca absenta starului argentinian poate fi chiar benefica pentru echipa lui Ronald Koeman, intrucat fotbalistii care se vor afla in teren vor depune un efort mai mare pe faza de aparare.

"Barcelona este Barcelona. Bineinteles ca prezenta lui Messi este mereu un avantaj, dar in ceea ce priveste absenta sa, Barcelona va juca probabil mai bine in aparare. Nimeni nu joaca din intamplare la aceasta echipa. Ei cheltuie multi bani pe transferuri, ceea ce inseamna CA toti jucatorii sunt de nivel inalt. In plus, au tineri talentati", a spus Mircea Lucescu.

De asemenea, antrenorul roman a dat noi detalii despre situatia fotbalistilor din echipa sa  infectati cu COVID-19: "Serghei Sidorciuk nu s-a antrenat pana acum cu echipa. Doar ieri a fost testat negativ la COVID-19. Dupa o examinare medicala va reveni la antrenamente. E dificil sa revii in echipa dupa aceasta boala. Saptamana trecuta sapte jucatori s-au vindecat si sase dintre ei au jucat cu Ingulet. Ei au revenit foarte slabiti si a trebuit sa schimbam procesul de antrenamente.

2.png.e45a5a4a2eab3d16f851a1d189301f6e.png

Sursa:Sport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate