Sari la conținut

Ibrahimovic a făcut spectacol


-=Marlboro=-

Postări Recomandate

AC Milan se menține pe locul 1 în Serie A. Din nou eroul ”rossonerilor” a fost Zlatan Ibrahimovic. La cei 39 de ani, suedezul a înscris o dublă în derby-ul cu Napoli.
XeXl5Di.jpg

Ibrahimovic a făcut spectacol pe San Paolo la meciul dintre AC Milan și Napoli. În minutul 20, el a marcat superb cu o lovitură de cap, de la 12 metri. În repriza a doua, Zlatan a fost găsit în fața porții de Rebic și a majorat diferența pentru liderul din Serie A.

Revenirea lui Zlatan la AC Milan a concis cu rezultatele bune înregistrate de formația lui Stefano Pioli, iar Mino Raiola, agentul său, consideră că Ibrahimovic reprezintă acum ”90% din Milan”.

Gazdele au redus din diferență în minutul 63, prin Mertens, însă al doilea cartonaș galben primit de Bakayoko două minute mai târziu a înclinat balanța în favoarea oaspeților. Scorul final a fost stabilit în prelungiri de norvegianul Jens Hauge.

În urma acestui succes, AC Milan are două puncte avans față de a doua clasată, Sassuolo. Podiumul este completat de AS Roma.

Într-o altă partidă a etapei a 8-a, Benevento, cu moldoveanul Arturiță integralist, a învins, în deplasare, Fiorentina, cu 1-0.

 

Sursa: Sputnik

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate