Sari la conținut

Jocul care te învăța cum să pornești o pandemie acum te pune să oprești una


cReaTivEEE [;x]

Postări Recomandate

image.thumb.png.745e56dd7c71100d8355133972de0007.png

Până avem un vaccin eficient care să oprească pandemia, măcar să ne jucăm de-a stoparea virusului. Într-o abordare total diferită, jocul „Plague Inc” lansează un nou mod numit „The Cure”, în care jucătorul lucrează pentru a opri o pandemie globală, în loc să o înceapă.


De obicei, scopul jocului este de a proiecta un virus mortal care afectează lumea. Dar, având în vedere pandemia COVID-19, dezvoltatorul de jocuri Ndemic Creations a decis să creeze o versiune mai potrivită realității noastre actuale, relatează The Verge. Ndemic a clarificat că jocul nu este un model științific real, ci că este bazat pe sfaturi de experți, punând jucătorul într-o simulare realistă a unei echipe de răspuns la pandemie.

În Plague Inc – The Cure, poți să stopezi această pandemie globală
Această ultimă distincție este importantă, deoarece jocul s-a găsit într-o poziție dificilă când a început această pandemie globală. În ianuarie, Ndemic Creations a trebuit să amintească că jocul nu este o sursă fiabilă de informații despre transmiterea bolii. Același lucru este valabil și pentru noul mod de joc, deși dezvoltatorii speră că este cel puțin oarecum informativ.

„Cu opt ani în urmă, nu mi-am imaginat niciodată că lumea reală va ajunge să semene cu un joc de la Plague Inc. sau că jocul meu va fi în măsură să ajute la educarea și informarea oamenilor”, a declarat James Vaughn, Ndemic Creations, într-un comunicat de presă.

Acum, în loc ca jucătorii să provoace mutații asupra unui virus pentru a provoca mai multe simptome sau pentru a trece nedetectată în organismele purtătorilor care vor să traverseze o frontieră națională, jucătorii vor dezvolta vaccinuri, vor lansa programe de urmărire a contactelor și vor finanța cercetarea științifică.

Noul mod de joc va fi gratuit „până când COVID-19 va fi sub control”, a spus Vaughn în comunicat. Este deja disponibil pe iOS și Android, cu lansări viitoare planificate pentru PC și console.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate