Sari la conținut

Koeman, prima reacție după ieșirea nervoasă a lui Messi: "E lipsă de respect, îi înțeleg supărarea"


cosm1n.

Postări Recomandate

Lionel Messi a avut o ieșire nervoasă în urmă cu două zile, când s-a întors la Barcelona, de la echipa națională, în momentul în care a fost întrebat despre afirmațiile fostului impresar al lui Antoine Griezmann.

LA LIGA

Leo Messi și Ronald Koeman / Foto: Getty Images

Liga 1: Poli Iaşi - FC Argeş, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Săptămâna trecută, Eric Olhats, fostul agent al lui Griezmann, a vorbit pentru France Football despre probleme jucătorului francez și despre relația dificilă dintre acesta și Messi.

"E lipsă de respect, îi înțeleg supărarea" Koeman, prima reacție după ieșirea nervoasă a lui Messi

Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei, a spus că nu există probleme între Messi și Griezmann și i-a criticat pe jurnaliștii prezenți la aeroport, care ar fi încercat să producă un scandal.

"Îi înțeleg supărarea. Leo trebuie respectat mai mult, mai ales că venea după un drum lung și imediat a fost întrebat despre Antoine. E lipsă de respect.

Nu am văzut niciodată vreo confruntare între cei doi pe teren, la antrenamente sau în vestiar. Nu vreau să dau importanță acestui subiect, pentru că Olhats nu mai este de mulți ani agentul lui Antoine. Sunt niște bazaconii", a spus Koeman, potrivit Sport, înaintea meciului cu Atletico Madrid, programat sâmbătă, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Messi, ieșire nervoasă în fața ziariștilor: "M-am săturat să fiu de vină pentru tot"

Asaltat de jurnaliști la aeroport, Messi a făcut un comentariu scurt în momentul în care a fost întrebat despre afirmațiile fostului impresar al lui Griezmann: "M-am săturat să fiu de vină pentru toate lucrurile din club", a declarat argentinianul, potrivit Mundo Deportivo.

Olhats l-a comparat pe Messi cu un împărat, spunând că atitudinea argentinianului față de colegii săi este una deplorabilă.

"Antoine a ajuns la un club cu probleme serioase, unde Messi controlează tot. E ca un împărat, care nu a văzut cu ochi buni sosirea lui Antoine. Atitudinea lui Messi a fost deplorabilă, iar Antoine a simțit asta.

Mereu l-am auzit pe Antoine spunând că nu are nicio problemă cu Messi, dar niciodată invers. E ca un regim de teroare. Ori ești cu el, ori ești împotriva lui", spunea Olhats.

digisport.ro

YzBhMzczOWQ0YzE3YTkyNjc0M2JjMDEzMWMyOA==

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate