Sari la conținut

Prunea vine cu o altă ipoteză în cazul retragerii lui Tătărușanu. Unde crede că a greșit FRF


cosm1n.

Postări Recomandate

Ciprian Tătărușanu, titularul din poarta României în ultimii ani, și-a anunțat retragerea de la echipa națională, joi, la doar o zi după ce a fost titular în meciul cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

ECHIPA NATIONALA

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la echipa națională / Foto: Sport Pictures

Liga 1: Poli Iaşi - FC Argeş, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Goalkeeper-ul de la AC Milan spunea că a luat această decizie ținând cont de vârsta sa înaintată, aproape 35 de ani, dar și de faptul că "e timpul ca alți portari să vină din urmă".

Galerie Foto

Prunea: "A fost o decizie la supărare pentru Tătărușanu. Nu e posibil ca FRF să nu știe de retragere"

Florin Prunea, unul dintre portarii Generației de Aur, a lăsat de înțeles că motivul din spatele retragerii lui Tătărușanu ar fi altul, indicând către criticile apărute recent în spațiul public.

"Aș vrea să îl felicit pe Tătărușanu pentru întreaga lui carieră la echipa națională. E bine că a intrat în galeria marilor portari ai României. Este un băiat extraordinar, deosebit. Putea să mai apere fără probleme. L-am văzut supărat, a luat o decizie la supărare.

Nu e posibil ca un asemenea portar să se retragă și conducerea federației, directorul tehnic și antrenorul să nu știe. Este un lucru foarte grav. Vorbim de căpitanul echipei naționale!", a spus Prunea, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Mihai Stoichiță: "Mirel Rădoi nu știa. O să vorbesc cu Tătărușanu"

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a recunoscut că el și Mirel Rădoi au aflat târziu despre hotărârea lui Tătărușanu.

"Eu astăzi am aflat de decizia lui Tătărușanu. Sper să se mai gândească, pentru că îmi pare rău, e un băiat care a fost pentru noi un pilon de rezistență și când nu juca la echipa de club. Asta spune multe lucruri.

Mirel nu știa, probabil că a aflat decizia aseară, a fost una de moment. O să vorbesc și eu cu el, dar eu îl cunosc foarte bine pe Tătă, l-am avut jucător în două mandate la Steaua, e un tip integru, un tip care are calitate, caracter, curaj.

Sunt foarte surprins, trebuie să vorbesc cu el. Mie îmi place băiatul ăsta, e un băiat echilibrat. Dispare cam devreme un portar care are atâtea calități ca el. În general portarii o duc mai multă vreme, au curaj să se lupte cu viața în continuare", spunea Mihai Stoichiță, ieri, la Liga Digi Sport.

Ciprian Tătărușanu s-a retras din naționala României

Meciul Irlanda de Nord - România, scor 1-1, din Liga Națiunilor, a fost ultimul jucat de CIprian Tătărușanu pentru națională. Ajuns la 34 de ani, Tătărușanu a evoluat aproape 11 ani la națională, timp în care a adunat 73 de selecții.

Ciprian Tătărușanu, în acest moment la AC Milan, a debutat pentru echipa națională de seniori pe 17 noiembrie 2010, într-un meci amical cu Italia, încheiat 1-1, cu Răzvan Lucescu pe banca tehnică a României.

digisport.ro

MzYmaGFzaD04NjEyMDY5NjE5NGJiZTFhMzQxMzA3

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate