Sari la conținut

Reacția polițiștilor, după ce o tânără de 16 ani din Alba, răpită de traficanți


Blu3HaSky

Postări Recomandate

fatasechestrataalba.jpg&w=700

 

Sonia, o tânără de 16 ani la vremea la care a avut loc incidentul, fugise dintr-un centru de plasament din Cugir, iar după 3 zile în care a stat pe străzi, a fost convinsă de un amic să meargă cu el la Sibiu, la locuința lui.

Odată ajunsă la casa bărbatului, Sonia a fost obligată să se prostitueze, însă a refuzat. Atunci traficanții i-au amenințat viața și i-au confiscat telefonul, tinând-o captivă în locuința lor alături de "iubitele" bărbaților. Norocul tinerei a venit dimineața următoare, când a reușit să își găsească telefonul mobil în timp ce ceilalți dormeau și a sunat o angajată a centrului de plasament și i-a povestit, în șoaptă, ce s-a întâmplat. Femeia a alertat imediat autoritățile și a dat adresa știută cu aproximație de Sonia, la parterul unuia din blocurile noi aflate în spatele Hotelului Libra din Sibiu.

Odată făcută legătura cu un polițist, acesta a sunat-o pe Sonia pentru a primi mai multe informații despre locul în care se află, ca mai apoi să le transmită la IJP Sibiu. Ora la care a avut loc primul apel a fost în jur de 11:00, iar cazul fetei a fost preluat de un ofiţer de poliţie de la Serviciul de Investigaţii Criminale Sibiu.

 

Sursa - Spynews

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate