Sari la conținut

Huawei se pregătește să intre pe o nouă piață


Soft.

Postări Recomandate

image.png.94030c57a525abd708a627ff0a88bf17.png

Huawei are probleme în a realiza și vinde noile sale telefoane, așa că este în căutare de produse noi pe care le-ar putea vinde consumatorilor, iar acestea ar putea fi PC-uri sau monitoare.

Potrivit unor surse de încredere, citate de gsmarena.com, Huawei se pregătește să intre pe piața de PC-uri cu un brand de monitoare. Acestea ar avea display-uri plate și curbate. Cele curbate vor veni de la TPV Technology, iar cele plate sunt create de BOEVT, o subsidiară a lui BOE.

Monitoarele cu panourile curbate sunt adresate gamerilor și vor veni în două mărimi: de 27 și de 34 de inci. Cele plate vor fi disponibile în trei variante, însă nu știm încă mărimile.

De asemenea, compania ar vrea să facă și să-și vândă propriile PC-uri construite în jurul procesorului HiSilicon 7 nm Kunpeng 920 3211K. Acest computer Huawei ar folosi un sistem de operare chinezesc numit UOS. PC-ul ar fi fabricat de Foxconn și primele modele se vor vinde către clienții corporate ai Huawei.

Nu știm exact de ce Huawei ar vrea să intre pe aceste două segmente: să fie presiunea pe care o face SUA sau din cauza presiunii pe care o face Xioami cu multitudinea de produse pe care le are în portofoliu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate