Sari la conținut

Veste bună pentru Rafael Nadal la Turneul Campionilor! Dominic Thiem a pierdut surprinzător ultimul meci din grupă


Claudiu;

Postări Recomandate

nadalthiem.jpg

Rafael Nadal a primit o veste bună înaintea duelului crucial cu Stefanos Tsitsipas, contând pentru ultima etapă a grupelor de la Turneul Campionilor. Dominic Thiem, liderul grupei „Londra 2020″, a pierdut cu Andrei Rublev și nu îl mai poate devansa pe Rafa în ierarhia ATP.

Rafael Nadal (Spania) este sigur de rămânerea pe locul 2 mondial, indiferent dacă va accede sau nu în semifinalele Turneului Campionilor! Înfrângerea lui Dominic Thiem (Austria, 3 ATP) în ultima etapă a grupei îi asigură lui Rafael Nadal locul 2 ATP până la finalul sezonului.

Dominic Thiem era obligat să câștige Turneul Campionilor fără să piardă niciun meci pentru a-l întrece pe Rafael Nadal în clasament! Dominic nu și-a dat însă viața pe teren în partida cu Andrei Rublev, fiind oricum calificat de pe locul 1, grație victoriilor din primele runde.

Dominic Thiem a cedat ultimul meci din grupă, iar Rafael Nadal e sigur de rămânerea pe locul 2 ATP după Turneul Campionilor
Dominic Thiem a pierdut în minimum de seturi, joi, cu debutantul Andrei Rublev (Rusia, 8 ATP), scor 6-2, 7-5 în ultima rundă a grupei „Londra 2020″ de la Turneul Campionilor.

Victoria surprinzătoare a rusului nu a schimbat cu nimic ierarhia grupei, ținând cont că acesta va pleca acasă, iar Thiem are biletul pentru semifinale în buzunar. Totuși, pe Rafael Nadal îl bucură succesul lui Andrei Rublev, pentru că Dominic Thiem a pierdut puncte esențiale în lupta pentru locul 2 ATP.

Rafael Nadal a mai scăpat de presiune înaintea meciului decisiv cu Stefanos Tsitsipas
Rafael Nadal va rămâne cu cel puțin 9.650 de puncte după Turneul Campionilor, nemaiputând fi ajuns de Dominic Thiem! Acum, campionul de la US Open mai poate ajunge la cel mult 9.625 de puncte în cazul în care va triumfa la Londra.

Nadal a mai scăpat de presiune, dar meciul cu Tsitsipas, programat joi, de la ora 22:00 (Eurosport 2), se anunță oricum unul teribil. Câștigătorul va merge în semifinale de pe locul secund și va juca acolo împotriva lui Daniil Medvedev (Rusia, 4 ATP).

 

 

 

Sursa : ProSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate