Sari la conținut

Cel mai râvnit bărbat de la Hollywood, ținut sub papuc de soția mai bătrână cu 11 ani ca el


Blu3HaSky

Postări Recomandate

jason_momoa.jpg?itok=qmuH_vN9

 

Îl mai țineți minte pe sălbaticul Khal Drogo din ”Urzeala tronurilor”? Eh, adevărul este că actorul care l-a interpretat este exact opusul lui, în ciuda aspectului său înfricoșător. Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, a povestit că este ținut sub papuc de soția lui Lisa Bonet, de 53 de ani. Momoa a declarat într-un interviu acordat revistei americane ”Men’s Health” că e un îngeraș ascultător acasă pentru că soția lui e o zeiță căreia trebuie să i se supună.

În realitate actorul care l-a interpretat pe sălbaticul Khal Drogo din ”Urzeala Tronurilor” este blând ca un mielușel. Iar la el în casă cântă doar... găina.  Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, a povestit că este ținut sub papuc de soția lui Lisa Bonet, care este mai mare decât el cu 11 ani. Actrița s-a măritat cu Momoa în 2017 și au doi copii împreună de 11 și respectiv 13 ani. Bonet a fost măritată și cu Lenny Kravitz, între 1987-1993 și a adus-o pe lume pe fiica acestuia Zoe, de 31 de ani. Momoa vorbește în interviu despre viitorul lui film ”Dune” în care apare într-un decor post-apocaliptic și în care trăiește într-o lume distopică.

 

Sason Momoa, de 42 de ani, are o avere de 14 milioane de dolari însă este unul dintre actorii cu cea mai frumoasă ascensiune profesională din ultimii cinci ani. Înainte de a prinde rolul luptătorului din filmul ”Dune” el a făcut senzație în filmul ”Aquaman”. Deși joacă întotdeauna rolul de mascul alfa, acasă e doar un mielușel în fața soției lui Lisa Bonet, de 53 de ani, pe care o idolatrizează. ”Lumea mă vede mare și dur, dar în realitate nu sunt deloc așa. Nu semăn deloc cu Khal Drogo, deși multe femei mă percep în acest fel. La mine acasă sunt un mielușel care ascultă de soție”, a declarat Momoa. Jason și fosta soție a lui Lenny Kravitz s-au căsătorit în 2017. Ei au doi copii împreună, pe Lola, de 13 ani și pe Nakoa-Wolf, de 11 ani.

 

Sursa - Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate