Sari la conținut

NVIDIA anunță noi monitoare G-SYNC pentru eSports la CES 2020, cu design revoluționar și frecvență de 360 Hz


Cojo

Postări Recomandate

Reacțiile supraomenești, supremația în joc și țintirea incredibilă sunt lucruri care stârnesc interesul fanilor eSports. NVIDIA și-a luat angajamentul de a ajuta atleții eSports și jucătorii competitivi să-și descătușeze potențialul și să lovească acele ținte incredibile. Astăzi, anunțăm cel mai rapid monitor pentru eSports din lume, care rulează la 360 Hz și care are la bază tehnologia NVIDIA G-SYNC. n0thing, de cinci ori campion la CS:GO a spus: „Când am trecut de la 240 la 360, am sesizat imediat diferența”, imediat după ce a experimentat pentru prima dată fluiditatea și claritatea jocurilor la 360 Hz. A adăugat: „Acest monitor este excelent pentru jucătorii care doresc să-și maximizeze potențialul.”

Fiind prezentată pentru prima dată în 2013, NVIDIA G-SYNC este cunoscută pentru „Rata de reîmprospătare variabilă”, tehnologia inovatoare care elimină „ruperea” ecranului prin sincronizarea ratei de reîmprospătare a monitorului cu frecvența de cadre a plăcii grafice. De atunci, procesoarele G-SYNC au adăugat noi tehnologii de afișare pentru a accelera ecranele pentru eSports, inclusiv procesarea dinamică pentru a îmbunătăți percepția jucătorului, firmware personalizat pentru a îmbunătăți calitatea imaginii pentru o țintire mai bună și, mai nou, rate de reîmprospătare de 360 Hz pentru timpi de răspuns mai mici.

În timp ce jucătorii profesioniști de eSports acceptaseră „ruperea” cadrelor pe monitoarele lor pentru a evita să aștepte actualizarea următorului cadru, cu tehnologiile 360 Hz și rată variabilă de reîmprospătare oferite de G-SYNC cadrele se reîmprospătează atât de rapid, în mai puțin de 3 milisecunde, încât jucătorii profesioniști de eSports se pot bucura atât de cadre fără „rupere”, cât și de latență extrem de redusă.Dorința companiei NVIDIA de a oferi produse de vârf în industrie destinate domeniului eSports s-a bazat pe o cercetare amănunțită pentru a înțelege relația dintre tehnologia de PC și competitivitatea jucătorului. Pe parcursul ultimilor ani, echipa noastră de cercetare a desfășurat studii pentru a înțelege modul în care rata FPS, numărul de Hz și latența sistemului afectează țintirea în shooterele de tip „first-person”. În urma studiilor noastre publicate la SIGGRAPH ASIA în noiembrie 2019, am descoperit că rata FPS/Hz înaltă și latența redusă a sistemului este combinația care face toată diferența:

Sursa : https://www.nvidia.com/ro-ro/geforce/news/nvidia-geforce-360hz-esports-gaming-monitor/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate