Sari la conținut

Iată când se dă startul precomenzilor lui iPhone 12 în România și când încep livrările!


Cojo

Postări Recomandate

Deși inițial aflasem că noile modele iPhone vor debuta simultan în jurul lumii, până la urmă Apple optează tot pentru o lansare în valuri. Prima etapă a programului de precomandă a fost demarată în urmă cu o săptămână în regiuni cheie și după cum am descoperit astăzi, au început și livrările. Valul 2 de precomandă începe astăzi și din păcate România nu face parte nici din acesta. Când exact vom putea da o precomandă pentru iPhone 12 aflați din rândurile de mai jos! eMAG a dezvăluit că toate cele 4 modele iPhone vor fi disponibile la precomandă în România din data de 6 noiembrie, urmând ca onorarea comenzilor să fie făcută începând din 13 noiembrie. Vorbim aici despre iPhone 12 și iPhone 12 Pro care vin cu display-uri de 6.1 inch, despre iPhone 12 Pro Max cu al său ecran generos de 6.7 inch și despre varianta iPhone 12 Mini cu display de doar 5.4 inch. 

Toate vin la pachet cu procesorul Apple A14 Bionic (5nm), au display-uri plate și design identic ce implică sticlă în față și spate și o ramă metalică plată ca pe iPhone 5s. Recent am aflat care este capacitatea bateriilor de la interior, dar și faptul că în Franța Apple este obligată să ofere alături de telefoane și o pereche de căști.

Noi nu suntem atât de norocoși și vom primi doar un cablu de date în cutie. Detalii despre prețuri aveți în articolele dedicate listate mai jos și vă puteți înregistra pe eMAG pentru a fi notificați atunci când telefoanele devin disponibile de aici.

Sursa : https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/iata-cand-se-da-startul-precomenzilor-lui-iphone-12-in-romania-si-cand-incep-livrarile

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate