Sari la conținut

Recomandari Anime ( Filme si Seriale)


Bombo | ftw.

Postări Recomandate

Recomand anime-ul Death Note. Are 37 episoade si este pur si simplu incredibil de bun. Nu stiu ce sa spun despre el dar va recomand sa va uitati la versiunea in japoneza cu subtitrari ori in engleza ori in romana (aici depinde de voie). Cel dublat in engleza este bullshit. Va las aici trailerul oficial dar incercati sa va uitati la cateva amv-uri sa vedeti mai multe sau pur si simplu incepeti sa va uitati la el :)). Mai am multe propuneri dar revin cu alte postari ca sa mai fac si eu post-uri pe forum. =))

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Recomand Attack on Titan, seria mea preferata de altfel. Este vorba despre un baiat pe nume Eren Jager care locuieste impreuna cu familia sa intr-o tara izolata inconjurata de niste ziduri imense, pe o suprafata de cateva sute de kilometri, daca nu chiar mii. Acesta era singurul loc de pe pamant populat de omenire iar, in afara zidurilor traiau titanii. Niste monstri care mananca oameni. Eren impreuna cu prietenii sai vor incerca sa isi recastige libertatea si sa nu mai traiasca "intre ziduri ca niste vite" (asta era o replica de-a lui Eren de care mi-am adus aminte in timp ce scriam. :)) E pur si simplu o opera de arta acest anime. De la animatie (primul sezon este cam vechiut, 2013, dar celelalte usor usor incep sa aiba o animatie mai frumoasa), poveste si actiune. Este foarte brutal, o sa plangi mult cand te uiti la acest anime si nu stiu cum sa explic dar are unele faze cand pur si simplu ti se face pielea de gaina. E minunat si vi-l recomand! Spor la vizionare si va las un mic trailer!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Recomand One Piece daca iubiti animeurile. Nu are rost sa va explic despre ce e ca e prea mult de spus si nu prea am chef =)). Tot ce trebuie sa stiti e ca trebuie sa-l vedeti neaparat. E putin cam lung dar o sa ajungi dependent de el. 

https://myanimelist.net/anime/21/One_Piece <---> aici aveti povestit in detaliu despre ce e vorba. O sa va las si eu cateva video-uri cu el. Animatia e putin nasoala la inceput dar n-ai ce cere mai mult daca productia a inceput in 1999. 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate