Sari la conținut

Victoria Maiei Sandu, sărbătorită de susținători la sediul partidului


Stendhal

Postări Recomandate

NGNlMmZiMTk1OWI3NzZkNTlhMjgwNjA5YTMw.thu

A fost euforie, duminică seara, la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate, după ce atât sondajele efectuate la ieșirea de la urne, cât și rezultatele oficiale arată că Maia Sandu, candidata proeuropeană, a obținut o victorie categorică în fața actualului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, considerat ca având o orientare prorusă.

„Ole, ole, Maia Sandu, președinte!” și „Victorie!” au scandat simpatizanții, care, de remarcat, purtau toți măști. Când lidera PAS a ieșit din sediu, a fost întâmpinată cu urale și cu două buchete imense de crizanteme galbene. Ea le-a mulțumit susținătorilor și le-a spus că este nevoie de multă muncă pentru a avea „țara pe care o merită”, dar, în aceleași timp, a făcut apel la unitate și solidaritate.

„Țineți minte trei cuvinte: Maia Sandu președinte!” au scandat oamenii.

Ulterior, la sediul PAS a venit și liderul formaţiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, cu un buchet de trandafiri galbeni (culoarea partidului PAS), ca să o felicite pe Maia Sandu. Afară, oamenii au deschis o şampanie, relatează Europa Liberă.

Renato Usatîi s-a clasat pe locul al treilea la primul tur al alegerilor prezidențiale, iar Maia Sandu a câștigat turul al doilea al alegerilor prezidențiale și cu ajutorul voturilor din partea susținătorilor lui. 

@sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate