Sari la conținut

NBA 2K21 se transformă în MMORPG: cât de ciudat va fi jocul pe PS5 și Xbox Series X


iWonderWhy?

Postări Recomandate

image.thumb.png.b15e673130da9e90c56a785d69387c78.png

NBA 2K21 va fi unul dintre cele mai impresionante jocuri din punct de vedere vizual pentru PlayStation 5 și Xbox Series X/S. Nu știu însă dacă jucătorii vor fi încântați de inovațiile desprinse parcă din Fortnite.

În ultimele luni, creatorii NBA 2K21 au publicat o serie de detalii importante referitoare la viitorul joc video, pentru a crea entuziasm în piață în anticipația lansării noului titlu. Pe lângă grafica foto-realistă de care se vor bucura posesorii de console next-gen, jocul va fi primul ca va include un mod de joc WNBA. Ca referință, aceea este liga americană de basketball dedicată femeilor.

Pentru a oferi și mai mult conținut jucătorilor, NBA 2K21 va include și elemente de MMORPG, cu un întreg oraș de explorat. Acel mod de joc va fi intitulat sugestiv The City și este un hub online cu o serie stufoasă de activități pe care le poți întreprinde, după cum se poate vedea în trailerul de mai jos dedicat doar acestei funcții.

Dintr-un punct de vedere, The City este o extensie a modului de joc The Neighborhood, inclus în urmă cu câțiva ani în populara serie de jocuri. Diferențele între cele două sunt însă semnificative, iar indicile sunt că dezvoltatorul Visual Concepts a încercat să combine elemente de MMORPG cu particularități din Fortnite și alte jocuri la modă.

Când accesezi prima oară The City, începi în Rookieville, o zonă de tutorial în care înveți un pic mecanismele acestei aventuri care are din ce în ce mai puțin lucruri în comun cu clasicul NBA. Când ai terminat tutorialul, îți alegi afilierea, Nord, Sud, Est sau Vest. Fiecare dintre cele patru deține o zonă diferită din oraș cu propriul primar. Vor exista alegeri in-game, iar fiecare mandat durează șase săptămâni.

NBA 2K21 cu The City va fi disponibil începând cu 10 noiembrie pentru posesorii de Xbox Series X și Series S, în timp ce posesorii de PlayStation 5 trebuie să aștepte până pe 12 noiembrie, când se lansează consola Sony.

sursa: https://playtech.ro/2020/nba-2k21-se-transforma-in-mmorpg-cat-de-ciudat-va-fi-jocul-pe-ps5-si-xbox-series-x/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate