Sari la conținut

Creatorii Monument Valley te ”invită” într-un nou univers fantastic, Alba A Wildlife Adventure


iWonderWhy?

Postări Recomandate

image.thumb.png.69af31255124a064b620e92ee719fc23.png

Monument Valley este unul dintre jocurile cele mai reprezentative pentru iPhone sau iPad, iar dezvoltatorii săi au un nou proiect ambițios, Alba A Wildlife Adventure.

Monument Valley s-a lansat în aprilie 2014 și a fost unul dintre cele mai relevante titluri pentru mobil, la acea vreme și pentru mulți ani după. Și-a asigurat locul în cultura populară când până și personajul principal din serialul House of Cards de pe Netflix s-a jucat pentru câteva momente.

Inspirat parțial din lucrările lui M.C. Escher, jocul a ajuns să fie disponibil pentru iOS, Android și Windows Phone. În cadrul Apple Design Award, titlul a fost numit cel mai bun joc pentru iPad. Până în mai 2016, vânzările au depășit 26 de milioane de unități pe toate platformele. Monument Valley 2 s-a lansat în 2016 pentru iOS și Android.

După două jocuri din acea serie, cei de la Ustwo s-au înhămat la un alt proiect ambițios care pare să fie cât se poate de frumos. Titlul se va lansat prin intermediul Steam și Apple Arcade pe 11 decembrie 2020, urmând la un moment dat să fie disponibil și pentru console, fără a se menționa o dată estimată de lansare în acest sens.

În ceea ce privește scopul și natura creației Alba A Wildlife Adventure, se pare că va fi vorba de o poveste cât se poate de personală inspirată de angajații din studioul dezvoltatorului. Este un joc despre naturală și despre ce este posibil când oamenii lucrează împreună. Este despre amintiri din copilărie ale vacanțelor de vară petrecute în apropierea Mediteranei.

Primele detalii despre noul joc au ajuns online pe 20 iulie 2020, iar o pagină dedicată noului titlu a fost publicată pe App Store în urmă cu câteva zile. În funcție de locul în care ești pe glob, îl vei putea juca pe 10 sau 11 decembrie. Dacă visezi în continuare la Monument Valley, Ustwo a confirmat că va fi și acela lansat la un moment dat, dar nu există încă o dată oficială de lansare pentru el.

sursa: https://playtech.ro/2020/video-creatorii-monument-valley-te-invita-intr-un-nou-univers-fantastic-alba-a-wildlife-adventure/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate