Sari la conținut

Topul celor mai bune organizații eSports de Counter-Strike: Global Offensive


CooLix

Postări Recomandate

image.png.a600e144a11045fe184976e426fb1773.png

Având un rol foarte important în dezvoltarea scenei de eSports la nivel global, jocul Counter-Strike: Global Offensive se bucură în acest moment de o atenție incredibilă în industrie, atât din partea sponsorilor, cât și din partea gamerilor. De la turnee organizate în cadrul celor mai importante evenimente de eSports, până la competiții online de 5vs5 și concursuri solo, modul competitiv din Counter-Strike: Global Offensive le oferă tuturor gamerilor șansa de a trece la nivelul următor.

În baza rezultatelor obținute în campionatele interne și în turnee, cele mai bune organizații de eSports primesc din partea HLTV un punctaj, clasmentul mondial fiind realizat în baza acestui scor. Evenimente precum Dreamhack, BLAST sau ESL Pro League constituie baza turneelor din scena profesionistă de Counter-Strike, premiile fiind și ele pe măsură. Ediția din această iarnă a evenimentului DreamHack a adunat sponsori renumiți din industrie, companii precum Intel, Monster și Corsair oferind echipei câștigătoare marele premiu de 250.000$. Următorul eveniment major din scena de Counter-Strike este IEM Masters XV, organizat în perioada 6 – 22 noiembrie 2020. În cadrul turnelului, 16 dintre cele mai bune echipe se vor confruta într-un sistem de grupe și playoff-uri, meciurile fiind disputate într-un sistem de #bo3, respectiv #bo5 pentru marea finală.

Topul 3 al celor mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive

1. Heroic

Echipa cu cel mai bun punctaj obținut în rezultatele din acest an este organizația Heroic, scorul final fiind compus dintr-un total de 956 de puncte. Aflată pe locul 1, echipa are o rata de victorie de 51%, dintr-un total de 521 meciuri disputate. Nuke este harta preferată a echipei, cu o rată de victorii de 65%, urmată de Vertigo, cu un procent pozitiv de 58%. Organizația formată din gamerii profesionișiti Niko, TeSeS, b0RUP, cadiaN și stavn a reușit câștigarea evenimentului DreamHack Open Fall 2020, marea finală fiind disputată împotriva celor de la Team Vitality.

2. Astralis

Aflată pe locul 2 mondial, organizația de eSports Astralis trece printr-o formă excelentă în scena de CS GO. Dintr-un total de 892 de meciuri disputate, echipa are o rata de victorii de 70%, devenind astfel cea mai eficientă și ofensivă organizație la momentul actual. Recunoscută în special pentru jocul tactic al echipei, dar și pentru folosirea inteligentă a utilităților din joc, Astralis este deja un nume ce va rămâne în scena de CS GO. Având în componența echipei jucători precum Bubzkji, Magisk, device, dupreeh, es3tag, gla1ve, Astralis a reușit să obțină 4 victorii în ultimele 5 meciuri disputate.

3. Team Vitaliy

Team Vitality, una dintre cele mai populare organizații de eSports din întreaga lume, se bucură de un succes incredibil și în scena de CS GO. Echipa formată din Nivera, RpK, Zyw0O, apeX, misutaaa și show, se clasează pe locul 3 global, cu o rata de victorii de 71%, dintr-un total de 239 de meciuri disputate. Echipa are un joc destul clasic, hărțile preferate fiind Dust2 și Overpass, în timp ce Train și Mirage sunt cele mai evitate de către organizație.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate