Sari la conținut

”Merg des să-l văd pe Michael Schumacher, ne uităm la televizor împreună!” Ultimele vești despre starea legendarului pilot


Stendhal

Postări Recomandate

Michael Schumacher a dispărut din viața publică după accidentul teribil suferit la schi acum 7 ani, dar fostul campion mondial  nu este deloc rupt de lume deși trăiește departe de ochii lumii.

Mzc1NTU3Njk0NTAyODAxZjdiZGM3ZTg0ZjE=.thu

    Michael Schumacher a dispărut din viața publică după un accident la schi / Foto: Getty Images

Jean Todt, fostul său șef de la Ferrari și actualul președinte al Federației Internaționale de Automobilism, a rămas unul din puținii prieteni care-l vizitează regulat.

”El continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc. Eu trec des să-l văd, ne uităm la televizor împreună” a dezvăluit Jean Todt într-un interviu pentru cotidianul olandez De Telegraaf.

Jean Todt: ”Mick are talent, dar nu numele pilotează în Formula 1”

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, în vârstă de 21 de ani,  îi calcă pe urme și este aproape de debutul în Formula 1

”Nu pot să dezvălui ce crede Michael despre cariera băiatului său, este vorba despre detalii din viața privată. Pot să vă spun că Mick este foarte talentat, dar nu neapărat numele pe care-l poartă pilotează în Formula 1. 

Va avea nevoie de timp, încă nu pot să spun dacă va fi la fel de bun ca tatăl său sau Lewis Hamilton” a precizat Jean Todt.   

S-a aflat unde a fost mutat Michael Schumacher! Fostul campion este într-o vilă care i-a aparținut lui Florentino Perez.

A mai fost divulgat un secret despre Michael Schumacher - fostul campion mondial de Formula 1 care a intrat în comă în urma unui accident la schi ar locui de fapt în Spania, nu în Elveția așa cum se credea până acum.

Germanul de 51 de ani stă împreună cu familia într-o vilă din Mallorca, cumpărată acum 3 ani de la președintele lui Real Madrid, Florentino Perez.

Villa Yasmin este casa pe care Corinna Schumacher a achiziționat-o pentru 30 de milioane de euro, dar a negat-o mutarea chiar dacă primarul localității spaniole  dezvăluise că familia pilotului german a părăsit reședința din Elveția și vine în Mallorca la Las Brisas lângă Andratx în sud-vestul insulei. 

Vila este amplasată pe o proprietate de 15 mii de metri pătrați și are două piscine, sală de fitness, o grădină imensă și loc de aterizare pentru elicopter. Proprietatea de lux aparținuse lui Florentino Perez din 2005, dar acesta a vândut-o în 2017 după moartea soției sale.

"Michael Schumacher nu poate vorbi, comunică doar cu ochii"

Informațiile confirmă astfel declarațiile fostei soții a lui Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci.

„Michael nu poate vorbi, comunică doar din priviri. Doar trei persoane au voiE să-l viziteze, știu despre cine este vorba.  

Oricum acum s-a mutat în Spania, iar soția lui a amenajat acolo un spital într-o vilă” dezvăluise Elisabetta Gregoraci.

Situația lui Michael Schumacher este învăluită în mister după accidentul de schi suferit în 2013 și ieșirea din spital în 2014 când septuplul campion mondial a ajuns la Geneva.

@sursa: click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate