Sari la conținut

Watch Dogs: Legion pentru PS5 ruleaza la 30 de FPS-uri in 4K folosind raytracing


Livia

Postări Recomandate

image.png

 

 

Dupa ce am aflat niste detalii interesante legate de cerintele de sistem cu care Watch Dogs: Legion va vedea lumina zilei, iata ca avem si o confirmare destul de importanta. Lathieeshe Thillainathan, live producer, explica faptul ca varianta pentru PlayStation 5 a lui Watch Dogs: Legion va avea 30 de cadre pe secunda la rezolutie 4k folosind raytracing.

Confirmarea vine ca raspuns la intrebarile puse de catre fani pe social media. Momentan nu stim prea multe despre intreaga oferta de optiuni grafice sau de eventualele optimizari.

Cei care vor cumpara jocul pentru PlayStation 4 vor avea parte de upgrade gratuit la versiunea pentru PS5. Lucru de luat in seama, intrucat sunt sigur ca se vor gasi destui doritori care sa ia la puricat grafica jocului si sa testeze FPS-urile, odata ce trecerea de la PS4 la PS5 se va infaptui.


Chiar daca raytracing-ul nu este o stire noua pentru acest joc, sunt de parere ca functia este binevenita si pe console, tinand seama de faptul ca, vizual vorbind, Londra este cunoscuta pentru contrastele realizate de vremea ploioasa. Si ce mod mai bun de a folosi raytracing decat pentru o Londra pixelata?

Ca un reminder, Watch Dogs: Legion se lanseaza pe 29 octombrie.

 

 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate