Sari la conținut

Worms Rumble este cel mai interesant battle royale din ultima vreme


BoGdY

Postări Recomandate

Worms-Rumble-Feature.jpg

 

Cred ca Worms a fost o parte din copilaria multora dintre noi. Nu doar o data am pierdut o noapte intreaga jucand cu prietenii si nu doar o prietenie a fost stricata intr-una dintre acele nopti. Iar daca jocul normal vi se parea enervant si frustrant pe alocuri, cum ati reactiona daca v-as spune ca acum o sa fie battle royale? Ei bine, viermii revin iar numele urmatorului titlu din serie va fi Worms Rumble. Si partea cea mai buna este ca lansarea este la o aruncatura de bat, in Decembrie 2020.

Jocul va fi lansat pe 1 Decembrie 2020 pentru PlayStation 4/5 si Steam, avand si suport cross-play. In plus, pentru cei care vor sa puna mana mai rapid de Worms Rumble, il pot juca in open beta in perioada 6-8 Noiembrie. Versiunea de test a jocului va include modurile Last Worm Standing si Last Squad Standing.

Worms Rumble renunta la gameplay-ul pe ture cu care eram obisnuiti pana acum in favoarea unui mod de actiune in timp real. Asta inseamna ca jocul va fi si mai haotic, dar va deschide noi posibilitati de joc. In rest, same old, same old. Grafica ramane asemanatoare dar cu cateva efecte si texturi demne de 2020.

Sursa:ZonaIT

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate