Sari la conținut

Cât costă PlayStation 5, dar varianta Digital Edition


sweeeet

Postări Recomandate

Dacă visai de mult timp la PS5, dar aveai emoții în legătură cu prețul de achiziție, cei de la Bloomberg au obținut valorile de achiziție pentru cele două iterații ale consolei, de la o sursă apropiată de companie.

Sony PS5 va ajunge în magazine înainte de finele acestui an. Peste doar câteva zile, compania are programată o nouă conferință de presă în care să detalieze multe dintre jocurile care vor fi disponibile la lansare. Tot atunci vom afla o dată exactă începând cu care vei putea pune mâna pe ea și, nu în ultimul rând, prețul.

Deși nu discutăm momentan de un preț oficial, cei de la Bloomberg sunt încrezător că discutăm de 400 de dolari pentru un PS5 Digital Edition și 450 de dolari pentru varianta standard a consolei. Cel mai probabil, aceste prețuri se vor menține și în Europa, cu mențiunea că 400 de dolari vor devenit 400 de euro.

Ca referință, diferența dintre cele două console ține doar de prezența unei unități optice în varianta standard, în timp ce Digital Edition te obligă să cumperi jocurile din magazinul virtual al Sony și să le descarci pe consolă. În cazul Microsoft, diferențele dintre Xbox Series X și Xbox Series S țin și de performanță, nu doar de lipsa unui Blu-ray Play. Din acest motiv, există și o diferență de preț mai mare între Series X – 500 de dolari și Series S – 299 de dolari.

Una peste alta, PS5 costă 450 de dolari, în timp ce Xbox Series X costă 500 de dolari. În contextul în care specificațiile tehnice ale celor două console sunt similare, viitorul consolei Microsoft nu este foarte roz. Sony crede că va vinde aproximativ 11 milioane de console next-gen până în martie 2021.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate