Sari la conținut

.Alexander

Elite Members
  • Număr conținut

    1.293
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de .Alexander

  1. Ce trebuie să simt? Respectul pe care trebuie să îl acordăm reciproc!

  2. Felicitări tuturor oamenilor care au ridicat această comunitate, dar și membrilor care au rămas fideli. A dezvolta un proiect de o asemenea dimensiune în gaming-ul românesc costă bani, timp, dar și resurse umane, prin urmare vă felicit pe toți pentru profesionalismul de care ați dat dovadă. Nu am putut să nu marchez un moment așa de frumos pentru 20.000 de membri cu un trap beat pentru LEAGUECS ROMÂNIA: Mulțumesc că mi-ați făcut copilăria mai frumoasă și că am reușit să cunosc oameni noi de la care am învățat lucruri!
  3. LEAGUECS TRAP BEAT  

     

  4. Dacă de Sf.Valentin singur, de ce să nu scot piese noi pe YouTube :))

  5. ❌➕ Martin Garrix - Forever ❤️ 

  6. Universe of the past. - Lxst Cxntury

  7. "Cu toții avem suflet de copil! Fie că ești adult, fie că ești adolescent, ești un copil în interior. Copilăria pentru mine nu a reprezentat nu știu ce, că eram marginalizat de părinți, dar mereu exista cineva, care avea grija de mine. Parcă Dumnezeu îmi trimitea o fată să aibă grijă de mine, iar eu, simțind dragostea pe care o emană, mă bucuram de parcă aș fi avut iar cincisprezece ani! Îmi doresc să dau timpul înapoi și să mai iubesc o dată, să fiu fericit!

    Vedeți voi, fiecare om are un refugiu în viața aceasta, iar după părerea mea, acest refugiu reprezintă iubire. Mereu când privim pe cineva și îi zâmbim, ne este dragă acea persoană. Revenind la copilărie, eu vreau să spun că de mic am învățat ce este viața. De mic am învățat să muncesc, să învăț și să mă pregătesc pentru viitor, pentru o carieră de succes și să lucrez la cea mai bună versiune a mea. Nu faceți ca mine, eu nu am avut un sprijin, asta nu mi-a permis să mă distrez și alte lucruri. Mereu stăteam până târziu și munceam până la epuizare."



    Cartea II, Capitolul VI, "Dulce copilărie", "Între trecut și o societate paralelă", Alexandru N.

  8. "Cei 7 ani de acasă sunt greu de purtat într-o lume în care nesimțirea a devenit o calitate." - Alexandru N.

    1. dRama t i c a

      dRama t i c a

      Total de acord ☺️

  9. Suntem într-o criză de timp, trăim într-o meningită morală a lumii ce ne înconjoară! Nimeni nu mai judecă, doar acționează, nimeni nu mai este atent la detalii și la fericire, decât la faimă și venituri! 

    .X. Forbidden 404 .X.

  10. Radical din 3 =2.23

  11. Every Night's A Liar

  12. Every Night's A Liar

  13. „Trâim cu toții într-o meningită morală, dar câți dintre noi, vom știi să respectăm valoarea unui om după CARACTER și GÂNDIRE, nu doar după aspect, lucrurile materiale sau avuție!”

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate