Sari la conținut

CyBer[N]eTicK

Members
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CyBer[N]eTicK

  1. Daca cauți oameni pe partea tehnica lasă mi un mesaj
  2. Mister: Într-o mică localitate izolată de pe coasta de est, locuitorii au raportat fenomene inexplicabile care au îngrozit comunitatea. Noaptea, lumini stranii au fost observate în pădurea de lângă sat, împreună cu sunete ciudate și umbre fugare care au apărut și au dispărut brusc. Oamenii au povestit că au simțit o prezență înspăimântătoare și au avut senzații de frig extrem chiar și în nopțile călduroase de vară. Cu toate că autoritățile locale au investigat, nu au putut găsi nicio explicație logică pentru aceste evenimente, iar satul a devenit cunoscut drept "Locul blestemat" în regiune. Caz real: Într-o zi de vară în anii '70, o familie dintr-un mic oraș din sudul Statelor Unite a experimentat ceva cu totul neobișnuit. La miezul nopții, toți membrii familiei au fost treziți brusc de o lumină orbitoare care a umplut camera lor. Când și-au recăpătat vederea, au fost uluiți să descopere că se aflau în afara casei lor, la marginea pădurii din apropiere. Toți membrii familiei, părinții și cei doi copii, aveau amintiri confuze și neclare despre eveniment. În zilele următoare, au început să aibă vise ciudate și să sufere de insomnie și anxietate. Cu toate că au încercat să găsească explicații rationale, niciunul dintre membrii familiei nu a putut să-și explice complet experiența neobișnuită. Cazul lor a fost documentat și investigat de cercetători și experți în fenomene paranormale, dar rămâne un mister nerezolvat până în ziua de azi. Sursa: Din propria cunoaștere, nu pot oferii o sursă exactă Puteti critica și comenta acest MISTER!
  3. Bine ai venit pe LeagueCS.ro! Salutare, amice.
  4. Welcome amice, bun venit.
  5. Da, merge este combinație, acolo să fie trecut de membrul Administrativ Câștigător Miss Mister.
  6. Gândiți-vă că comunitatea, nu bagă nimănui mâna în buzunar, este o faptă caritabilă pentru comunitate, pentru ”LEAGUECS”. Nu este o rușine, aceasta este chintesență cuvântului comunitate, susținere, ajutor, toți într-una, într-un singur punct. Citiți foarte bine acest material / postare, nu fiți răutăcios și veniți cu tot felul de aberații. Fiți puțin raționali si la statut de omenie, de parcă vi s-a cerut bani, să vă puteți alătura comunității. Nu judecați rău, că fiind vorba de bani, gândiți-vă la plăcerea pe care v-o oferă această comunitate, cu ce mâna dai cu aia ei, nu-i susțineți pe ei să le faceți buzunarul gros, ci întreagă comunitate, și prin susținere faceți fapte care mai face existențe în viitor și când le veți căuta le veți găsii.
  7. În trecut văzusem un post de cerere plugin, la categoria de AMXX unde chiar cineva, a cerut fix un plugin ca al cesta, foarte sau chiar identic. Pe atunci am terminat un plugin de credite, întocmit de către mine, și nu avem idee ce prim proiect să fac cu acest ” Al meu ” plugin de credite, și am făcut 70% chiar acest plugin care s-a cerut. Dar nu l-am publicat sau să-l fii dat fiindcă l-am abandonat dintr-o lipsă de motivație. -> -> Sunt cât de puțin curios, la ce anume cod au creditele. I-a menționat, dar nu a și menționat la ce anume cod au ajutat. P.S. UP + pentru achiziționare, succes mult!
  8. Daaa, la cum arata filmul intr-adevar se foarte potriveste cu numele acestuia =))))) Acum prea mai mai sunt filme de exceptie, lumea prefera nu mai seriale.
  9. Părerea mea ar fi neutră și de ce? Fiindcă categoria trebuie moderată de personal foarte calificat în domeniul acesta, deoarece intervin chestii de intermediere, țepe certuri, pm-uri, divulgări și așa mai departe. Deci trebuie o anume asumare din partea comunității. Deci înainte de a se deschide această categorie trebuie să fie personal adecvat în rolurile în cauză, și idei pentru N-circumstanțe. Și știți foarte bine, când un user face un topic de tipic security sau safe, la adresa unei anume persoane acolo apare un hate imens, inclusiv off topic. EDIT: Dacă aveți personal, care să se ocupe de țepe, intermediari, actualizări, regulamente, succes mult.
  10. @ZoZoLe @ LCSMi se pare că acest content a fost postat oficial de însăși ADI.
  11. Ai Hristos a înviat! Ce bine ai zis-o de parcă primești pâine =)))))))))))))))) O colaborare cu băieții de la diamwall și ești putere !
  12. Felicitării pentru munca depusă tuturor pentru această comunitate. S-o țineți mereu așa puternici și în continuă dezvoltare.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate