Sari la conținut

mrlolzalot

Members
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre mrlolzalot

  • Dată Naștere 21.04.1997

Vizitatori Recenți Profil

594 citiri profil

Realizările lui mrlolzalot

BRONZE II

BRONZE II (5/25)

  • 2 ani de LeagueCS
  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

13

Reputație Comunitate

  1. *Nick:[TCR}mrlolzalot *Ip: STEAM_0:1:103983984 *SteamID (status in consola): STEAM_0:1:103983984 *Data/Ora/Harta: 26.05.2023 / 18:00 / de_dust2 *Motivul: wall si aim *Adminul de la care ati primit ban: Anubis *Dovada (print consola): imgur.com/a/gMgRBcB Daca cineva joaca mai bine ca el, automat da ban, am demo on, daca e cazul il voi posta, dar astept sa vad ce dovada are Anubis. In lipsa dovezi , cer ca adminu sa fie sanctionat, baneaza playerii doar pentru a face el fraguri pe boti. Daca nu v-a fi sanctionat, inseamna ca se incurajeaza banatul asta gen ' nu-mi place de tine, ai ban permanent'. Spuneti ca o sa incetez sa frecventez server-ul.
  2. Nume : [TCR]mrlolzalot Varsta : 26 Steam ID: STEAM_0:1:103983984 Orele pe server ( Aici ) Undeva la 2ore. (Link-ul nu e bun, cautand dupa nume pe gametracker, apare eroare cand acceses link-ul sv). (Banuiesc ca vip-ul se da doar pe donatie? Neavand un subforum pentru cerere vip)
  3. ★ Nume : autodemo ★ Cateva detalii despre propunere : Un plugin care v-a porni un demo la intrarea pe server a jucatorilor. (Din cate stiu poate fi customizabill sa fie redenumit in numele server-ului) ★ Alte detalii esentiale? : - ★ Cu ce credeti ca ar ajuta aceasta propunere : La cererile de unban/reclamatii, atat adminii (cum este normal) cat si jucatorii (pentru a avea o dovada de (ne)vinovatie) vor avea demo-ul salvat de la ultima accesare pe server. Nu stiu cat este de ok sa postez link-uri de la alte forumuri/pagini, insa cu o cautare pe google se pot gasi destule scripturi pentru aceasta propunere.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate