Sari la conținut

BloodMooN

Members
  • Număr conținut

    247
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BloodMooN

  1. BloodMooN

    Propunere junior

    ★ Nume : junior ★ Cateva detalii despre propunere : Skin nou la meniu de vip [/admodels] - skinul de fata schimbat/adaugat unul nou. ★ Alte detalii esentiale? : Link Link2 Link3 ★ Cu ce credeti ca ar ajuta aceasta propunere : Skinuri noi.
  2. BloodMooN

    Propunere junior

    ★ Nume : junior ★ Cateva detalii despre propunere : la shop sa se poata cumpara revive 1 data pe runda ★ Alte detalii esentiale? : pas ★ Cu ce credeti ca ar ajuta aceasta propunere : nu se mai respawneaza aia cu credite, nu dau nume
  3. 1. Click - "pitica" - minutul 3:24-3:44 - "lungana" - 4:34-4:50 2. Click2 - "iauzi" 3. Click3 - "burcea" - pana la 00:04 4. Click3 - "haha" - 00:27-00:37 5. Click4 - "saraphan" - 00:04-00:21 6. Click5 - "pelung" 7. Click6 - "liniee" - 00:04-00:16
  4. BloodMooN

    [DR] Propunere WICK

    Pro, ideea e buna in sine ca daca e sa o luam logic iei vip doar pentru avantaje, nu pentru a administra, dar totusi sa fie lasata doar comanda de slap pentru ruleta insa sa fie doar pentru sine pentru a nu face abuzuri.
  5. BloodMooN

    Propunere junior

    Nu te gandii ca o sa se adauge 1000000 de sounduri, cateva acolo, care nu o sa dureze cum spui tu 2 minute plus nu are legatura cu fps urile daca cineva baga un sound de genul [tin sa mentionez ca un sound ar avea maxim 10 secunde cred]
  6. BloodMooN

    Propunere junior

    ★ Nume : junior ★ Cateva detalii despre propunere : Sound-uri pe server amuzante cat si muzicale (mai putin muzicale) ★ Alte detalii esentiale? : Sa fie de la un anumit grad in sus pentru a nu se abuza. ★ Cu ce credeti ca ar ajuta aceasta propunere : Ar fi mai interesant si mai amuzant cand se aude dintr-o data "DA SI MIE 3 LEI" sau alte de astea care nu imi vin in minte.
  7. Ideea e buna, sa se scoata si cei afk sa fie transferati la spectator de catre admini.
  8. BloodMooN

    [DR] Propunere Harti

    ★ Nume : junior ★ Hartile dorite : deathrun_mario_nigga2, deathrun_mario_v2 ★ Link harta (daca se poate) : Nu știu unde se găsește link la harta nigga2. https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3676/ Nu am încercat să o instalez pentru că nu le am cu mapele deci să nu mă înjuri prea tare dacă nu merge.
  9. BloodMooN

    Propunere junior

    ★ Nume : junior ★ Cateva detalii despre propunere : Sa fie pun in /vmenu sa poti accesa skinurile de la vip [/admodels]. ★ Alte detalii esentiale? : Stiu ca nu prea are rost da ar fi mai ok pentru unii [nu mai am unde pune bind pe /admodels] ★ Link (Doar in cazul in care doriti sa propuneti o Mapa) : - ★ Cu ce credeti ca ar ajuta aceasta propunere : Ar fi mai ok cu organizarea.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate