Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 04.05.2021 în toate secțiunile

  1. Salutare, Comunitatea LeagueCS ofera 3 premii norocosilor ce fac parte din aceasta familie! -- Informatii generale -- Inscrierile la GIVEAWAY vor fi facute in intervalul 28.04.2021-07.05.2021 Castigatorii vor fi alesi prin site-ul https://www.random.org/, cu conditia ca toate conditiile de participare sa fie respectate! -- Conditii de participare -- OBLIGATORIU minim 10 posturi pe forum. OBLIGATORIU sa dati like paginii noastre de facebook: ( https://www.facebook.com/LeagueCS.RO ). OBLIGATORIU sa fiti in grupul nostru de pe steam ( https://steamcommunity.com/groups/LeagueCS2k19 ). OBLIGATORIU scrieti cateva cuvinte despre parerea voastra despre aceasta comunitate. -- Premii -- Locul 1: M4A1-S | Golden Coil [FT] Locul 2: 5 EURO GIFTCARD PE STEAM Locul 3: 5000 DE PUNCTE PE FORUM -- Model de inscriere -- Nickname Forum: Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: *Fondatorii si Administratorii de pe forum, respectiv Query si Support TS nu au voie sa participe la acest concurs! **In caz ca ai castigat si verificam ca nu ai dat LIKE la pagina comunitatii sau nu esti in grupul de STEAM, o sa venim peste tine sa-ti furam PC-ul! EDIT: ***Extragerea va fi facuta pe data de 07.05.2021 la ora 22:59.
    1 punct
  2. Comunitatea LEAGUECS ROMANIA pune la bataie 3 locuri pentru PREMIUM MEMBER FORUM Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, vrem sa oferim la 3 norocosi Premium Member pe Forum! Inscrierea se face foarte simplu, comentand la acest topic cu un numar, de la 1 pana la cat ajungem, crescator, in perioada 01.05 - 05.05.2021 Pe data de 5 mai 2021, ora 23:30, voi extrage din toti participantii la acest concurs 3 norocosi. Extragerea va fi LIVE pe Pagina de Facebook a comunitatii! PREMIILE PE CARE LE OFERIM LOCUL 1 -> PREMIUM MEMBER Forum 30 de zile + 10.000 LCS Points LOCUL 2 -> PREMIUM MEMBER Forum 21 de zile + 5.000 LCS Points LOCUL 3 -> PREMIUM MEMBER Forum 14 zile + 2.500 LCS Points TOTI PARTICIPANTII --> 200 LCS Points REGULAMENT - Fiecare membru are o singura sansa - Fiecare membru lasa un singur comentariu cu un numar crescator (Exemplu: Membru 1 lasa comentariu cu nr. 1, Membru 2 lasa comentariu cu nr. 2 si tot asa pana la cat ajungem) - In caz ca esti unul dintre cei 3 norocosi, premiile sunt oferite imediat dupa extragere - Avand premium nu inseamna ca trebuie sa incalci regulamentele forumului Cu acestea fiind spuse, va urez mult succes si cei mai norocosi membrii sa ne castige premiile!
    1 punct
  3. Oul 1 ( Warn 7 zile ) @Axwell Oul 2 ( Nimic ) @Ares, @Quatalin, @d-_-bDjLucifer Oul 3 ( 10.000 LCS Points ) @aloha.Marius, @Miiihai, @jEko @ Oul 4 ( 30 zile Premium ) @xxhevvoxx♔, @BebeFlow;x, @fazz. Oul 5 ( Change Username ) @Busu Jr., @Kazoo, @^*$!!IoNuT!!$*^ Oul 6 ( 20.000 LCS Points ) @SUBICA, @RaKZewww, @TAZ, @rădoi Felicitari tuturor pentru participare! Premiile se vor oferi in cel mai scurt timp!
    1 punct
  4. Nickname Forum: Clauuu @ LeagueCS Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: https://imgur.com/vWl21AP & https://imgur.com/Zk0GyoK Despre comunitate: Am fost , suntem si vom fi nr 1 !
    1 punct
  5. Nickname Forum: DeviL Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: Ce pot spune ? Sunt de la inceput si avand in vedere ca a trecut atata timp , comunitatea a evoluat mult , chiar mult . Succesc in continuare .
    1 punct
  6. Nickname Forum: AaLEeX Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: https://prnt.sc/1277p1m https://prnt.sc/1277pl3 LeagueCS este o comunitate foarte frumoasa, unde mi-am facut multi prieteni si multe amintiri care vor ramane cu mine pe viata.
    1 punct
  7. Nickname Forum:Mighii Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam:https://imgur.com/a/CTPHErW / https://prnt.sc/12784rd Bravo tuturor care au ajutat,aceasta comunitate si tot respectul din partea mea,sa mearga tot asa de bine incontinuare
    1 punct
  8. Nickname Forum: @Shadows Adi Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: http://prntscr.com/126wy7h / http://prntscr.com/126wz2d Felicitari tuturor care au contibuit la aceasta comunitate, simcer:)
    1 punct
  9. Nickname Forum: @KDR 0.40 Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: Facebook / STEAM Ceea ce pot spune despre comunitatea LeagueCs.Ro este ca: Aceasta comunitate este mai mult decat o simpla "comunitate", este la fel ca si o familie. Din punctul meu de vedere, este un proiect reusit dus la capat de tata @X-Treamcare se vede ca si-a dat si isi da interesul in continuare. Aveti tot respectul meu pentru toate lucrurile frumoase ce se intampla aici, ma inclin!
    1 punct
  10. Nickname Forum: damian Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: Fb-https://imgur.com/V50kVUv Steam-https://imgur.com/3pOAyAF O comunitate faina,si foarte activa.
    1 punct
  11. Nickname Forum:esc Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: steam / facebook Cuvinte despre comunitate: o comunitate frumoasa, cu un staff dedicat si unit, una dintre cele mai de viitor comunitati din Romania.
    1 punct
  12. Nickname Forum: @Cretuu Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam:https://imgur.com/a/ryJF7ov Aceasta comunitate este un excelenta de ce spun asta? Pentru ca este completa din orice punct de vedere putem spune ca este o comunitate perfecta sunt oameni minunati si foare prietenosi
    1 punct
  13. Nickname Forum: wenkyz Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: click1 / click2 + OBLIGATORIU scrieti cateva cuvinte despre parerea voastra despre aceasta comunitate. Nu pot spune decât că este singura "comunitate" în adevăratul sens al cuvântului, din România. Felicitări tuturor!
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate