Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 28.04.2021 în toate secțiunile

  1. Salutare, Comunitatea LeagueCS ofera 3 premii norocosilor ce fac parte din aceasta familie! -- Informatii generale -- Inscrierile la GIVEAWAY vor fi facute in intervalul 28.04.2021-07.05.2021 Castigatorii vor fi alesi prin site-ul https://www.random.org/, cu conditia ca toate conditiile de participare sa fie respectate! -- Conditii de participare -- OBLIGATORIU minim 10 posturi pe forum. OBLIGATORIU sa dati like paginii noastre de facebook: ( https://www.facebook.com/LeagueCS.RO ). OBLIGATORIU sa fiti in grupul nostru de pe steam ( https://steamcommunity.com/groups/LeagueCS2k19 ). OBLIGATORIU scrieti cateva cuvinte despre parerea voastra despre aceasta comunitate. -- Premii -- Locul 1: M4A1-S | Golden Coil [FT] Locul 2: 5 EURO GIFTCARD PE STEAM Locul 3: 5000 DE PUNCTE PE FORUM -- Model de inscriere -- Nickname Forum: Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: *Fondatorii si Administratorii de pe forum, respectiv Query si Support TS nu au voie sa participe la acest concurs! **In caz ca ai castigat si verificam ca nu ai dat LIKE la pagina comunitatii sau nu esti in grupul de STEAM, o sa venim peste tine sa-ti furam PC-ul! EDIT: ***Extragerea va fi facuta pe data de 07.05.2021 la ora 22:59.
    9 puncte
  2. Nickname Forum: Livia Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: https://imgur.com/a/bKPRY99 Despre comunitate: "Dimineata cand ma scol Dau check forum pe balcon Suntem top si vom ramane Haterii sa plece-n lume" -> Livia 2k21
    3 puncte
  3. Nickname Forum: Clauuu @ LeagueCS Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: https://imgur.com/vWl21AP & https://imgur.com/Zk0GyoK Despre comunitate: Am fost , suntem si vom fi nr 1 !
    3 puncte
  4. Nickname Forum: DeviL Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: Ce pot spune ? Sunt de la inceput si avand in vedere ca a trecut atata timp , comunitatea a evoluat mult , chiar mult . Succesc in continuare .
    3 puncte
  5. Nickname Forum:Mighii Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam:https://imgur.com/a/CTPHErW / https://prnt.sc/12784rd Bravo tuturor care au ajutat,aceasta comunitate si tot respectul din partea mea,sa mearga tot asa de bine incontinuare
    3 puncte
  6. Nickname Forum: @KDR 0.40 Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: Facebook / STEAM Ceea ce pot spune despre comunitatea LeagueCs.Ro este ca: Aceasta comunitate este mai mult decat o simpla "comunitate", este la fel ca si o familie. Din punctul meu de vedere, este un proiect reusit dus la capat de tata @X-Treamcare se vede ca si-a dat si isi da interesul in continuare. Aveti tot respectul meu pentru toate lucrurile frumoase ce se intampla aici, ma inclin!
    3 puncte
  7. Nickname Forum:esc Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: steam / facebook Cuvinte despre comunitate: o comunitate frumoasa, cu un staff dedicat si unit, una dintre cele mai de viitor comunitati din Romania.
    3 puncte
  8. Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook: Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: Despre comunitate: sincer la inceput nu mi-a placut prea mult, intram doar pentru ca jucam pe csgo.leaguecs.ro. In timp, dupa ce am vazut cat de mult s-a muncit si din cate vad inca se munceste, si comportamentul staff-lui a inceput sa imi placa tot mai mult. In prezent am ajuns sa intru zilnic, chiar daca nu prea mai am timp de joc, dar intru pe forum doar asa sa verific ce mai e nou pe aici. Chiar imi place foarte mult atat ca aspect, cat si ca organizare, dar cel mai mult imi place aceasta comunitate pentru staff-ul matur, responsabil si deschis
    2 puncte
  9. Nickname Forum: lyfe (dulke te seduke) Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: click1 click2 csz. Asa sunt cu comunitatea . @Floridoare pe stanga eu pe mid si @Santiago pe dreapta! Cumpar pc de pe m4-ul asta daca castig xD!
    2 puncte
  10. Nickname Forum: AaLEeX Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: https://prnt.sc/1277p1m https://prnt.sc/1277pl3 LeagueCS este o comunitate foarte frumoasa, unde mi-am facut multi prieteni si multe amintiri care vor ramane cu mine pe viata.
    2 puncte
  11. Nickname Forum: @Shadows Adi Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: http://prntscr.com/126wy7h / http://prntscr.com/126wz2d Felicitari tuturor care au contibuit la aceasta comunitate, simcer:)
    2 puncte
  12. Nickname Forum: damian Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: Fb-https://imgur.com/V50kVUv Steam-https://imgur.com/3pOAyAF O comunitate faina,si foarte activa.
    2 puncte
  13. Nickname Forum: @Cretuu Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam:https://imgur.com/a/ryJF7ov Aceasta comunitate este un excelenta de ce spun asta? Pentru ca este completa din orice punct de vedere putem spune ca este o comunitate perfecta sunt oameni minunati si foare prietenosi
    2 puncte
  14. Nickname Forum: wenkyz Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: click1 / click2 + OBLIGATORIU scrieti cateva cuvinte despre parerea voastra despre aceasta comunitate. Nu pot spune decât că este singura "comunitate" în adevăratul sens al cuvântului, din România. Felicitări tuturor!
    2 puncte
  15. Nickname Forum: @BebeFlow;x Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: https://imgur.com/a/avII5Rq Despre comunitate: Prima comunitate pe care mi-am dat viata. Nr. 1
    1 punct
  16. In urma organizarii Warnight-ului Caritabil facut in data de 26 aprilie 2021, intre orele 21:00 - 01:30, prietenul nostru SeDaN ne-a ajutat cu transmisia LIVE si strangerea de fonduri la 1500 Euro, iar dupa ce s-au platit toate taxele la circa 1420 Euro (7000 lei)! Link-ul de la transmisia LIVE a bunului nostru prieten il gasiti aici --> https://www.youtube.com/watch?v=PjszZi9aUhU&t=1s Link-ul cu rezultatele de la Warnight --> https://leaguecs.ro/forum/index.php?/topic/43704-rezultatele-warnight-ului-editia-3/
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate