Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 20.11.2020 în toate secțiunile

  1. Model: Nume: Mod Mapă: Descriere: Autor: Link download: Imagini: Regulament General Trebuie sa se respecte Regulamentul General al Forumului. Înainte de a posta o harta folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. Titlul trebuie să fie de genul "[MAP] Nume Hartă" Atentie ! Cine nu foloseşte acest tipuri de titluri va avea topicul mutat la Arhivă şi va fi sancţionat cu WARN! începând de la a 2-a abatere de acest tip. Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, video-uri etc. Verificați dacă articolul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. Nu dați copy+paste de pe toate forumurile (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate știrile aleatorii găsite pe domnu' google). Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un WARN! ( Îi puteți mulțumi autorului acestui topic printr-o reactie la post!' ). Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un WARN! sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. Aveți voie să deschideți maxim 5 articole/zi în această secțiune. Topicurile fara activitate vor fi inchise de catre moderatorul sectiunii la 72 de ore (3 zile) dupa crearea topicului !
    2 puncte
  2. Dragul meu, in curand vom fi trei… – Asta e o veste buna! raspunse el sarutand-o – Mama a obtinut divortul si va veni sa locuiasca cu noi…
    1 punct
  3. 1 punct
  4. Model: Descriere: Download: Autor (nume): Nume (numele pluginului respectiv): Comenzi publice (comenzile ce se execută pe server): amx_(comanda) / Cvars: Instalare: Fisierul nume_plugin.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting Fisierul nume_plugin.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma linia: Regulament General Topicurile fara activitate vor fi inchise de catre moderatorul sectiunii la 72 de ore (3 zile) dupa crearea topicului ! Respectaţi modelul de postare! Sanctiune: la a doua abatere primiti warn. Pluginul (.amxx) trebuie să fie însotit de (.sma), altfel o să vi se închidă topicul şi o să primiţi Warn! Asiguraţi-vă că aveţi cât mai multe detalii (instrucţiuni) în postul respectiv. Cei ce vor face reclamă prin postarea unor poze / fişiere / link-uri către site-uri care fac reclamă altei comunităţi vor fi sancţionaţi! Numărul maxim de topicuri postare pe zi este de 5. Topicul trebuie să aibă obligatoriu numele "[Plugin] - x". Exemplu: "[Plugin] - Exterminate".
    1 punct
  5. Asta e perfecta. Un blur foarte frumos pentru astfel de poze. #kw. Mergi spre calea buna.
    1 punct
  6. ● REGULAMENT DESCHIDERE TOPIC NOU Când creaţi un topic nou, acesta trebuie sa fie de minim 3-4 randuri cu informatii relevante. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Este recomandată adăugarea unor capturi de ecran sau poze pentru facilitarea procesului de recomandare. Titlul topicului trebuie să definească recomandarea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că recomandarea nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Topicurile care NU au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise. Este OBLIGATORU sa postati sursa de unde v-ati inspirat. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Nu abuzati de categorie. Puteti deschide maxim 5 topic-uri pe zi. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. ● REGULAMENT POSTARE COMENTARIU Limbajul vulgar, atitudinea sfidătoare şi orice răspunsuri în bătaie de joc vor fi sancţionate cu avertisment verbal, sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei. Cei care răspund sunt obligaţi să se asigure că nu a mai fost postat un răspuns identic. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal. Posturile făcute aiurea/pentru +1 (ex.: "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Daca doriti sa multumiti pentru informatie este de ajuns sa reactionati la post. Nu uitaţi că repetarea abaterilor va duce la sancţiuni mai grave.
    1 punct
  7. REGULAMENT DESCHIDERE TOPIC NOU Când creaţi un topic nou, acesta trebuie sa fie de minim 3-4 randuri cu informatii relevante. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Este recomandată adăugarea unor capturi de ecran sau poze pentru facilitarea procesului de recomandare. Titlul topicului trebuie să definească recomandarea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că recomandarea nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Topicurile care NU au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise. Este OBLIGATORIU sa postati sursa de unde v-ati inspirat. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Nu abuzati de categorie. Puteti deschide maxim 5 topic-uri pe zi. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Este obligatorie adăugarea tag-ului "turism" sau "istorie". Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Denumirea topicului trebuie să fie [Istorie și turism] Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. REGULAMENT POSTARE COMENTARIU Limbajul vulgar, atitudinea sfidătoare şi orice răspunsuri în bătaie de joc vor fi sancţionate cu avertisment verbal, sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei. Cei care răspund sunt obligaţi să se asigure că nu a mai fost postat un răspuns identic. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal. Posturile făcute aiurea/pentru +1 (ex.: "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Daca doriti sa multumiti pentru informatie este de ajuns sa reactionati la post. Nu uitaţi că repetarea abaterilor va duce la sancţiuni mai grave.
    1 punct
  8. MODEL DE POSTARE Anul Aparitiei: Gen: Sursa: Parere personala: Trailer: REGULAMENT DE POSTARE Titlul topicului trebuie să definească recomandarea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că recomandarea nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Este OBLIGATORU sa postati sursa de unde v-ati inspirat. Este OBLIGATORIU să adăugați tag filmului în funcție de categoria face parte: horror, dramă, acțiune etc. Topicurile care nu au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise. Aveți dreptul de a posta maxim 5 filme pe zi, în caz contrar veți fi avertizat ca atare. Titlul topic-ului trebuie sa fie urmatorul: [FILM] NUME FILM
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate