Sari la conținut

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat

  1. Ora trecută
  2. Azi
  3. https://www.gametracker.com/player/AMIRILI/zm.leaguecs.ro:27015/30 hrs convert into minute so its do high minutes not 17 and u want write this liink in what hrs u play side u write 30 hrs its not u want write link so u like for contra!!
  4. Ieri
  5. Votat TopG - Votat TopServers - Votat Thegamestracke - Votat Arena-Top100 - Votat Dixrix -
  6. Votat TopG - Votat Votat TopServers - Nu se incarca pagina. Votat Thegamestracke - Votat TOP Votat Arena-Top100 - Votat Votat Dixrix - Votat
  7. Aici putea vedea noul panel de la server https://cs16panel.ro/red.leaguecs.ro/
  8. Votat TopG - Votat TopServers - nu merge site-ul Votat Thegamestracke - votat Arena-Top100 - Votat Dixrix -
  9. Salut și bine ai venit pe comunitatea LeagueCS Romania. Iti dorim sedere plăcută alături de noi.
  10. SURSA FCSB, liderul la zi din Superliga României, va juca în depșlasare cu Farul Constanța în următoarea etapă din campionat. După ce a câștigat cu 2-1 meciul din prima etapă a play-off-ului, cu Sepsi OSK, FCSB vrea să se distanțeze și mai mult de urmăritoare, iar pentru asta are nevoie de o victorie împotriva campioanei en-titre Farul, la Constanța. Lovitură pentru FCSB! Ovidiu Popescu, OUT! În meciul cu echipa lui Gică Hagi, Elias Charalambous nu va avea la dispoziție unul dintre cei mai experimentați jucători din echipă. Ovidiu Popescu (30 de ani) s-a accidentat și nu va fi inclus în lotul pentru deplasarea la Constanța. În următoarele zile, mijlocașul care a evoluat și pe postul de fundaș la FCSB va efectua câteva investigații suplimentare. Există riscul ca acesta să rateze tot restul sezonului, mai menționează sursa citată. Ovidiu Popescu a fost o piesă importantă pentru FCSB în acest sezon, fiind de mai multe ori lăudat de patronul Gigi Becali. A prins 33 de meciuri în toate competițiile, reușind să înscrie și un gol și să bifeze o pasă decisivă. Gică Hagi ia în calcul doar victoria la meciul cu FCSB Gică Hagi a transmis că și-a analizat foarte bine viitoarea adversară și va pregăti foarte bine meciul de la Ovidiu, astfel încât să o învingă pe principala candidată la titlu și să rămână cu șanse la locurile pentru cupele europene. ”Ne gândim deja la meciul de duminică (n.r. cu FCSB). Deja de mâine încolo... În ultimele trei zile ei au făcut antrenament, eu am analizat ce era de analizat, iar mâine ne reunim și avem două zile la dispoziție să pregătim meciul foarte bine. Trebuie să-l câștigăm. Altă alternativă nu avem, trebuie să câștigăm meciul ca să rămânem acolo. Ne cunoaștem foarte bine (n.r. Farul și FCSB). Noi, echipele din prima ligă, ne cunoaștem foarte bine și atunci nu putem decât să sperăm că vom fi mai în formă decât ei”, a spus Gică Hagi la sosirea pe aeroport.
  11. Acceptat. Te caut pe Steam si imi lasi datele acolo. Sau iti trimit PM aici pe forum. T/C
  12. → Nick : → Ip-ul (OBLIGATORIU) : → Steamid (OBLIGATORIU) : → Data & Ora : → Harta : → Admin : → Dovada : →Cei care vor posta intr-o cerere de unban sunt adminii din staff-ul OFFICIAL si cel care face cererea de unban ! →Parerile lor trebuie sa fie obiective si la subiect pentru ca se va tine cont de ele, totusi, cel care i-a decizia finala va fi un fondator / owner ! → Limbajul licenţios sau atacurile la persoana nu vor fi tolerate în niciun fel şi sunt pedepsite cu avertisment sau ban pe secţiunea Cerere Unban !
  13. Model cerere admin * Nick: * Varsta (minim 20 ani): * Steam (on/off): * Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ?: * Poti fi activ pe TeamSpeak 3 (da/nu) ?: * Donezi (da/nu) ?: * Link gametracker cu orele: * Ai citit regulamentul (cuvantul cheie este) ?: * Intervalul ora in care poti sta pe server?: * De ce vrei admin: ?
  1. Încarcă mai multă activitate
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate