Suggestions
If you have any suggestions for the server, let us know
7 topics in this forum
-
-
- Manager Server
- 2 replies
- 64 views
In acest topic se va da reply dupa modelul de mai jos cu hartile dorite ! ★ Nume : ★ Hartile dorite : ★ Link harta (daca se poate) : ATENTIE : In acest topic vor raspunde doar detinatorii serverului, fara reply cu comentarii care nu isi au rostul. @vvv @007.
Last reply by aloneintokyo, -
-
-
- Manager Server
- 0 replies
- 35 views
★ Ati dori sa vedeti ceva special pe server? Faceti aici un topic iar echipa administrativa isi va da cu parerea daca este o propunere buna sau nu. ★ Titlul trebuie sa fie sub formatul : Propunere [Nume] si trebuie sa cuprinda urmatorul model. ★ Nume : ★ Cateva detalii despre propunere : ★ Alte detalii esentiale? : ★ Cu ce credeti ca ar ajuta aceasta propunere :
Last reply by Saww., -
-
-
- Manager Server
- 1 follower
- 3 replies
- 80 views
★ Nume : AnDReW ★ Cateva detalii despre propunere :salut, as dori sa incep prin a propune sa existe cate un ajutor psihic pentru fiecare admin deoarece am constatat ca unii admini se simt singuri si nu au cu cine vorbi, dar cel mai rau mi-au atras atentia adminii care se baga in seama cu playeri ★ Alte detalii esentiale? :tin sa precizez ca aceasta propunere a fost facuta cat se poate de serioasa ★ Cu ce credeti ca ar ajuta aceasta propunere :vreau sa ajut staff ul prin starea mentala
Last reply by 007., -
-
-
- Manager Server
- 1 follower
- 1 reply
- 89 views
★ Nume : Maikal ! ★ Cateva detalii despre propunere :am vazut ca skin-ul de la admin cel cu care ti-l pui cu comanda /skin este urat si m-am gandit ca multora nu le place(in special cei care au admin dar nu au goldmember, si am zis sa il schimbam cu unul nou ★ Alte detalii esentiale? : ★ Cu ce credeti ca ar ajuta aceasta propunere :ca admini ca mine ce nu au vip sa se bucure de un skin placut.
Last reply by 007., -
-
-
- Manager Server
- 1 follower
- 1 reply
- 69 views
★ Nume : aloneintokyo ★ Cateva detalii despre propunere : niste harti de dr foarte faine. ★ Alte detalii esentiale? : - ★ Link (Doar in cazul in care doriti sa propuneti o Mapa) : deathrun_shapes LINK deathrun_green_x LINK deathrun_3sixty_fg_fix2 LINK deathrun_badblood LINK deathrun_badblood_v2 LINK deathrun_badblood_v3 LINK deathrun_unknown-area LINK deathrun_all_green LINK deathrun_bieber LINK deathrun_4rooms_fg LINK deathrun_laikiux_voximal LINK deathrun_expres-game LINK ★ Cu ce credeti ca ar ajuta aceasta propunere : varietate
Last reply by 007., -
-
-
- Manager Server
- 2 replies
- 122 views
★ Nume : junior ★ Cateva detalii despre propunere : Sa fie pun in /vmenu sa poti accesa skinurile de la vip [/admodels]. ★ Alte detalii esentiale? : Stiu ca nu prea are rost da ar fi mai ok pentru unii [nu mai am unde pune bind pe /admodels] ★ Link (Doar in cazul in care doriti sa propuneti o Mapa) : - ★ Cu ce credeti ca ar ajuta aceasta propunere : Ar fi mai ok cu organizarea.
Last reply by vvv, -
-
-
- Manager Server
- 1 follower
- 3 replies
- 76 views
★ Nume : NEO ★ Cateva detalii despre propunere : Ma gandeam la un plugin de race pentru a face jocul mai interactiv/competitiv. ★ Alte detalii esentiale? : In ce consta? Ei bine, un jucator provoaca alt jucator la "race" la inceputul mapei/rundei. Primul care ajunge la tero castiga. Se poate face chiar si un clasament/top cu asta. ★ Link (Doar in cazul in care doriti sa propuneti o Mapa) : ★ Cu ce credeti ca ar ajuta aceasta propunere : Cum am scris si mai sus ,ar aduce ceva nou gameplayului ,este doar for fun.. Alte propuneri: Sa fie adaugat pluginul "/harti" pentru a vedea ultimele 5 harti jucate,ajuta adminii la vot. Sa fie…
Last reply by 007., -